5 Любими продукти за май и юни 2017

Любими козметични продукти за май и юни 2017

Май месец отдавна отмина, юни също е към края си, лятото официално дойде, а с него и желанието ми да пиша за месечните ми любимци.

Пропуснах да пиша за любимците си през април (мартенските можете да видите тук), но тогава бях сравнително ангажирана, за да тествам нови продукти. От друга страна през месец май успях да тествам различни продукти, сред които се откроиха няколко любимци, които използвах също така и през почти целия юни. За това този път ще обединя любимците си в една публикация и за двата месеца.

Първият ми любимец за май и юни е червилото на Maybelline Hydra в цвят 721 Pinky Beige. Цветът е смесица между нежно розово и нюд, който перфектно се съчетава с всеки един грим. Консистенцията е като на балсам и е много лека, перфектна за ежедневно ползване особено през по-топлите дни, когато искате съвсем лек цвят и блясък върху устните. Не изсушава устните, мирише приятно, но единствен минус е, че трябва постоянно да го подновявам. Ревюто можете да откриете тук.

Червило Maybelline Hydra 721
Червило Maybelline Hydra в цвят 721 Pinky Beige

Следващият ми фаворит за тези месеци е кремът за ръце на Avon Cocoa Butter. От началото на годината съм си поставила за цел да се грижа повече за ръцете си и най-вече да ги поддържам винаги хидратирани и нежни, а не сухи и напукани. Докато през студените месеци наблягах повече на кремове с тежка консистенция за по-добра хидратация, то през тези месеци търся някаква по-лека формула, която да е приятна за сезона, да не е прекалено мазна и да попива в кожата. Този крем съчетава всичко това в себе си, а допълнителен бонус е, че мирише много приятно на какаово масло.

Крем за ръце Avon Cocoa Butter
Крем за ръце Avon Cocoa Butter

Сред любимците ми попада и лакът за нокти на H&M в цвят Milky Tea. Цветът наподобява на нюд с нежно розов подтон. Изключително красив цвят, добра консистенция, покрива от два слоя и изсъхва сравнително бързо. Ревюто можете да откриете тук.

H&M Лак за нокти
Лак за нокти H&M в цвят Milky Tea

Друг любим продукт през тези месеци е сянката за очи на Essence My must haves в цвят 07 Mauvie-Time! Страшно много ми допада консистенцията на тази сянка – пигментирана е, разнася се много лесно, не се разпрашава и издържа цял ден. Подходяща е както за ежедневен, така и за вечерен грим.

Сянка за очи Essence My must haves
Сянка за очи Essence My must haves в цвят 07 Mauvie-Time!

Последен сред любимите ми продукти за тези месеци се оказа лосионът за тяло на Yves Rocher Mango Coriander. Също както си дадох обещание да се грижа повече за хидратацията на ръцете, така и си обещах да се грижа повече за доброто хидратиране на цялото тяло. Ровейки из шкафовете с козметика попаднах на този лосион за тяло, които съвсем пренебрежително реших, че трябва да изхарча, за да не го изхвърлям пълен. Е оказа се, че ми стана доста любим продукт, тъй като хидратира добре, попива бързо, омекотява кожата и не създава мазно усещане.

Лосион за тяло Yves Rocher
Yves Rocher Лосион за тяло Mango Coriander

Това бяха любимите ми продукти през месеците май и юни. Ще се радвам да разбера кой са вашите любими продукти.