Разочароващи продукти #1

Разочароващи продукти #1

От известно време си говорим за любими продукти, но никога до сега не съм писала за продукти, които са ме разочаровали по един или друг начин. Може би това се дължи на факта, че нямам кой знае колко големи очаквания към продуктите и заради това не се чувствам толкова разочарована. А може би не съм попадала на чак толкова лоши продукти, че да се „вдъхновя“ да пиша за тях.

Е каквато и да е причината, ето че намерих продукти, които ме разочароваха толкова много, че да им отделя специална публикация.

Започвам с първия продукт, от който останах силно разочарована. Преди известно време открих нов сух шампоан на рафтовете в Lilly Drogerie, който реших да пробвам – Parisienne Italia Lin Exance Semi di Lino. Идеята, че е италианско производство ме вдъхнови до някъде, че може би съм попаднала на златна мина, но… Но още с първото ползване останах силно разочарована и то не от самото действие, а от факта, че след половин пръскане флаконът спря да работи. Да, точно така – взех флакона, разтръсках го добре, натиснах капачката, за да впръскам шампоана в косата и изведнъж той спря да работи. И сега си седя с пълен, непотребен флакон със сух шампоан. Повече за продукта, можете да прочетете в статията за „Празни опаковки“.

Сух шампоан Parisienne Italia
Сух шампоан Parisienne Italia

Втория разочароващ продукт на който попаднах е маската на Beauty Formulas с активен въглен. Това е продукт, от който аз не виждам никаква полза. Не почиства кожата, не я заглажда, нито пък има какъвто и да е ефект от нея. Консистенцията е като на мазен и тежък крем и ми идва твърде неприятна за нанасяне. А също така съдържа и доволно количество парабени. Като цяло е продукт, към който никога повече не бих посегнала.

Маска за лице Beauty Formulas с активен въглен
Маска за лице Beauty Formulas с активен въглен

Последният и най-силно разочароващ продукт е спиралата на Maybelline the falsies Push Up Drama. За пръв път мога да кажа, че мразя спирала! Четката е ужасна за нанасяне – спластява миглите, омазваш се до ушите със спирала и за финал започва да се рони под очите и да се размазва. Също така не ми допада и опаковката – някак ми е безсмислена и изобщо не я намирам за модерна или нещо супер „fancy“. 

Спирала Maybelline The Falsies Push Up Drama
Спирала Maybelline The Falsies Push Up Drama

Това бяха продуктите, които успяха да ме разочароват. Държа да подчертая, че щом тези продукти не са проработили при мен и не са ми харесали не означава, че и при вас няма да работят.

А вие от кои продукти останахте разочаровани?