Ревю: Коректор Aura Correct Me!

Коректор Aura Correct Me

В началото на месец март ви представих един доста любим коректор, но както предполагам сами се досещате, нещо малко не му достигаше, за да стане „най-любимият“.

За това отново се впуснах в търсене на скритото из дрогерийните рафтове съкровище и грабнах коректора на Aura – Correct Me!, за да го подложа на тест и да разбера дали си заслужава или не.

Коректор Aura Correct Me!
Коректор Aura Correct Me!

Според общата информация за коректора Correct Me!, той предлага оптимална покривност, чрез богатата си кремообразна формула. А също така е подходящ за прикриване на тъмни кръгове и несъвършенства по кожата.

Опаковката на коректора е пластмасова, наподобяваща гланц за устни. А четчицата, която е скрита в капачката е достатъчно мека, за да не наранява кожата.

Също така ограничителят е така направен, че остава продукт само върху върха на четката и по този начин не се хаби продукт.

Опаковка и четка на коректор Aura Correct Me!
Опаковка и четка на коректор Aura Correct Me!

От към консистенция коректорът Correct Me! предлага много нежна кремообразна формула, която се нанася и блендира много лесно. От към покривност не мога да кажа, че е много покривен и че ще успее да прикрие тъмните ви кръгове, но по отношение на озаряване и освежаване на погледа няма грешка.

Консистенция и суоч на Aura Correct Me!
Консистенция и суоч на Aura Correct Me!

Съставът на коректора може да бъде открит върху капачката, но за заинтересованите ще го приложа тук: Aqua, Cyclopentasiloxane, Talc, Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimethicone, Propylene Glycol, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Hydrogen Dimethicone, Magnesium Sulfate, Sodium Dehydroacetate, Aluminum Hydroxide, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Disteardimonium Hectorite, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, BHT, Propylene Carbonate, [+/- : CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499]

От към състав коректорът Correct Me! е сравнително изчистен, но отново се открива съдържание на един сулфат. Иначе останалите съставки се използват масово в почти всеки един коректор.

Миризмата на коректора е леко химична и ако не ви понасят такива миризми е по-добре да се насочите към друг коректор, но също така трябва да имате предвид, че не е много силна и може изобщо да не я усетите.

Коректорът се предлага в 6 цвята като 3 от тях са с розов подтон и 3 с жълтеникав. И съответно се предлагат: 2 варианта за светла кожа с розов подтон и с жълтеникав, 2 за средно тъмна кожа и 2 за тъмна.

Аз лично си харесах номер 306, който се предполага, че е най-тъмният цвят от цветовете с розов подтон. При нанасяне е леко светъл, но след като изсъхне става 2-3 тона по-тъмен и идеално се прелива с цвета на кожата.

Коректор Aura Correct Me 306 Natural
Коректор Aura Correct Me 306 Natural

А що се отнася до мнението ми за този коректор, то е положително, ако си търсите коректор за озаряване на лицето, защото се справя отлично с тази работа. Но когато говорим за покривност не мога да кажа, че е супер покривен коректор и че ще успее перфектно да прикрие тъмни кръгове. Въпреки, че не е много покривен, мога да кажа, че ми допада за освежаване на лицето, особено когато не искам да нося прекалено тежък грим, а искам да наблегна на по-натурална визия.

Количеството на Correct Me! e 7 мл., а цената, за която може да бъде закупен е около 6,80 лв.

А вие пробвали ли сте коректорите на Aura?