Ревю: Руж Aura Geisha

Aura Geisha руж

Открай време ружовете са верен спътник за всяка дама, държаща на външния си вид. Днес ще поговорим за ружа на Aura Cosmetics, от така известната им колекция Geisha /Гейша/.

Започвам с общата информация относно ружа. Ружът от серията Geisha представлява преливащо се съчетание от три цвята, които оставят сатенен финиш върху кожата. Предлага се в два варианта – Mononoke (топли нюанси в златисто и прасковено) и Maiko (студени нюанси в розовата гама).

Опаковката е издържана в минималистичен стил, което я прави да изглежда доста красива, въпреки пластмасовия си дизайн. Затваря се стабилно и трудно би се отворила сама без външна намеса. Също така мога да кажа, че е здрава, защото успях да я изпусна доста сериозно и въпреки това няма никакви поражения върху ружа или опаковката. Ружът Aura Geisha идва с огледало, което е предимство, ако ви се налага да го подновите. А цялостната опаковка е доста компактна и подходяща за пренасяне.

Опаковка Aura Geisha
Опаковка на ружа Aura Geisha

Консистенцията на ружа е прахообразна под формата на компресирана пудра, но една идея по-мазна и мека. Не се разпрашава и се слива перфектно с кожата.

Консистенция Aura Geisha
Консистенция на ружа Aura Geisha Mononoke

Що се отнася до състава – на първо четене ружът Aura Geisha не съдържа вредни съставки. Но за по-заинтересованите съдържанието е следното:

Състав Aura Geisha
Състав на ружа Aura Geisha Mononoke

Цветът на ружа е много наситен и пигментиран и за това трябва да сте особено внимателни с нанасянето.

Както споменах в началото се предлага в два варианта – златисто-прасковен и розов. Днес ще ви представя варианта, с който се сдобих аз – а именно Mononoke. Той представлява съчетание в златисто-прасковената гама между нежен прасковен хайлайтър, наситен розово-прасковен руж и тъмно кафяв бронзър. Когато цветовете се съчетаят се комбинират до много приятен прасковено-керемиден цвят. Ружът изглежда доста елегантно, когато се нанесе върху кожата и има съвсем дискретен златист блясък.

Руж Aura Geisha
Руж Aura Geisha Mononoke

Като цяло мнението ми за този руж е доста позитивно. Изключително издържлив е, не оксидира върху кожата и се разнася доста добре. Но трябва да се нанася с изключително лека ръка, защото е наистина много наситен и пигментиран и много лесно може да се постигне обратното на красив ефект. Препоръчвам преди нанасяне върху лицето да се изтупа добре четката и дори да се мине няколко пъти върху ръка, за да се отнеме излишното количество.

Ружът определено е за ценители и е едно страхотно допълнение към грим колекция!

Количеството е 10,5 гр., а цената, за която може да бъде намерен е около 19-20 лв.

А вие използвали ли сте ружовете на Aura от колекцията Geisha и какво е мнението ви за тях?