Ревю: Спирали Golden Rose Miracle Lash & City Style

Спирали Golden Rose Miracle Lash и City Style

Завладяващият поглед е едно от онези неща, към които всяка жена се стреми. Пърхащи обемни мигли и елегантно извита очна линия са сред трикове за съвършен вид при съвременните дами. И докато някои прибягват към изкуствени мигли, други търсят перфектната спирала, която може да им ги осигури.

По препоръка на приятелка реших да тествам най-евтините спирали на Golden Rose – Miracle Lash и City Style и след повече от месец използване е време да ви споделя моите впечатления от тях. Признавам си, че до този момент не съм посягала към спирала на бранда, така че това беше първият ми сблъсък с такъв продукт от него. Дали тези спирали си заслужават – ще ви споделя в редовете по-надолу.

Спирали Golden Rose Miracle Lash и City Style
Спирали Golden Rose Miracle Lash и City Style

Golden Rose Miracle Lash

Първо ще започна със спиралата за обем. Miracle Lash е предназначена да придаде обем на миглите и да раздели косъмчетата едно от друго. Опаковката е изработена от солидна пластмаса и можете да я познаете по ярко зеления цвят. Интересното е, че спиралата се води ултра черна, но в действителност има леко сивеещ подтон и тушът и е с абсолютно същия цвят, както при другата – City Style. В никакъв случай не мога да я определя като много черна, но нанесена върху миглите си изглежда напълно нормално. Четката е силиконова с тънки къси реснички, които разделят косъмчетата.

Четка и опаковка на спиралата за обем GR Miracle Lash
Четка и опаковка на спиралата за обем GR Miracle Lash

Самият туш не е много пигментиран, но пък формулата е сравнително гъста и приятна за работа. Консистенцията е леко суха и заради това спиралата изсъхва много бързо в тубичката. Четката също е удобна, защото успява да раздели миглите като не им позволява да се слепят помежду си. Спиралата не се размазва под очите. Единствен проблем забелязвам, че при напластяване към края на деня започват да падат по-големи парченца от туша. Премахва се лесно с вода и измиващ гел.

Спирала за обем GR Miracle Lash

Golden Rose City Style

Втората спирала е предназначена за удължаване на миглите и придаване на обем. Изработена е от същата пластмаса, както горната, но е в цикламен цвят. Четката е силиконова и е разделена на две части. От едната страна има дълги реснички, които са предназначени да придадат обем и удължаване на миглите. Другата част е с къси ресни, които извиват и разделят косъмчетата.

Спирала за обем и удължаване на миглите GR City Style
Четка и тубичка на спиралата за обем и удължаване на миглите GR City Style

Тушът е много подобен на горната спирала и дори мога да се обзаложа, че са едни и същи. Разликата предимно е в четката, която не успява съвсем добре да раздели миглите и да ги удължи, заради което и на места се слепват, ако я напластите повече. Нанесена на няколко слоя изглежда много добре, но трябва да внимавате да не прекалите с количеството. За извиването на косъмчетата не мога да говоря, тъй като при мен то въобще не се получава. Както и при по-горната, така и тук, спиралата не се размазва под очите, но пък в края на деня падат парченца от нея. Измива се лесно с помощта на вода и почистващ продукт.

Спирала за обем и удължаване на миглите GR City Style
Спирала за обем и удължаване на миглите GR City Style

В заключение мога да споделя, че съм приятно очарована от спиралите, тъй като съотношението цена-качество е много по-високо, отколкото на голяма част от по-скъпите спирали. Говорейки за цената – тя е около 3,50-4,00 лв, а количеството, което получавате за нея е 9 ml. В интерес на истината ви препоръчвам да ги пробвате, защото според мен си заслужават.

А вие пробвали ли сте някоя спирала от GR?