5 Любими продукти за февруари 2017

Любими козметични продукти за февруари 2017

Вече сме март и дойде времето да ви покажа месечните ми любимци за изминалия месец. Февруари се оказа доста кратък месец за изпробване на нови продукти, но все пак достатъчно дълъг и променлив, че да успея да си намеря продукти, към които да прибягвам през целия месец. Любимите ми продукти през отминалия месец преминаха под светлините на „грижа за кожата и хидратация„. А ето ги и продуктите, които използвах през почти целия февруари:

Първият ми любимец за февруари е фон дьо тенът на Rimmel London – Match Perfection 24HR. Използвах го предимно в по-студените дни, когато кожата ми бе много по-суха и изпръхнала. Като цяло поддържа кожата хидратирана и здравословно изглеждаща с лек блясък и без да оксидира върху лицето. Има много лек и ненатрапчив мирис. Покривността му е средна и ако се фиксира с пудра не мърда от лицето цял ден. Също така фон дьо тенът притежава слънцезащитен фактор 20, което го прави подходящ за лятото, особено ако кожата ви е суха. 

Фон дьо тен Rimmel Match Perfection
Фон дьо тен Rimmel Match Perfection 24HR

Следващият ми любим продукт за отминалия месец е кремът за ръце Avene Cold Cream. Вече писах ревю за него, което може да намерите тук. През февруари доста често прибягвах до този крем, защото ръцете ми бяха изключително сухи и разранени. Кремът е единственото нещо, което успя да ми помогне в борбата със сухата кожа и определено е продукт, който държа постоянно под ръка.

Третият ми любимец за месец февруари е Scholl Velvet Smooth серум за интензивна грижа за стъпалата. През отминалия месец, освен че страдах от суха кожа на лицето и на ръцете, също така и стъпалата ми започнаха да се изсушават, а с това и кожата на петите ми да загрубява. Поради тази причина прибегнах до използването на този серум значително по-често. Преди го използвах основно след употреба на пилата за пети, но през този месец го използвах самостоятелно след баня за хидратация. Обожавам аромата на този продукт, както и ефекта от него. Краката ми са меки, хидратирани и без напукани пети.

Крем за ръце Avene и Серум за крака Scholl
Крем за ръце Avene Cold и Серум за крака Scholl Velvet Smooth

Сред любимците ми през изминалия месец се нарежда и шампоанът Squanorm на Ducray. Изключително доволна съм от този шампоан, забелязвам значителен резултат от използването му и планирам след като изтече „периодът на лечение“ да напиша ревю за цялостното ми мнение за него. Ревюто можете да откриете тук!

А последният ми любимец за февруари се оказа четката за коса Dessata. В моя случай използвам мини версията, но ефектът от нея е страхотен. През изминалия месец използвах само тази четка за коса, защото след използването на шампоана на Ducray косата ми е доста оплетена и единственият начин да я среша е, чрез използването на четката. Справя се отлично с разплитането на косата, а след сресване косата ми не „бухва“, както при използването на други четки. 

Шампоан Ducray и четка за коса Dessata
Шампоан против пърхот Ducray Squanorm и четка за коса Dessata Mini

Това бяха любимите ми продукти за отминалия месец. Ако искате да видите кои бяха любимите ми продукти за месец януари – не пропускайте да прочетете тази публикация!

А кои са вашите любими продукти за февруари?