Ревю: Хайлайтър стик Golden Rose

Golden Rose Хайлайтър стик

Сияйната кожа на лицето е мечта за всяка жена, но както знаем тя е трудна за постигане и изисква известни усилия. Най-важното условие за красив блясък е хидратацията – както външна, така и вътрешна. Но понякога ни се иска набързо да придобием сияйно излъчване без много усилия и тогава на помощ идват хайлайтърите.

Днес ще ви представя най-новото попълнение в колекцията ми – Golden Rose Highlighter Stick. 

Golden Rose Хайлайтър стик - опаковка
Golden Rose Хайлайтър стик – опаковка

Golden Rose Highlighter Stick е хайлайтър под формата на стик. Пристига в картонена опаковка, в която се намира и самият продукт. Той е направен от черна пластмаса с голямо златно лого GR в предната част на опаковката. На пръв поглед продуктът изглежда луксозно, но когато го вземете в ръка се усеща евтин. Въпреки това, мога да кажа, че опаковката е стабилна и няма опасност да се отвори, докато пътувате.

Формулата изглежда твърда, но при допир с кожата се разтапя и се разнася много добре. Консистенцията наподобява на твърдо масло, но въпреки това можете много лесно да блендирате продукта, така че да придадете лек и естествен блясък на кожата.

Количество и формула на Golden Rose Highlighter Stick
Количество и формула на Golden Rose Highlighter Stick

В състава на хайлайтъра няма парабени, но се откриват силикони и синтетични продукти, така че, ако ги избягвате – то това не е продукт за вас. За заинтересованите прилагам пълен състав:

Състав на хайлайтър стик Golden Rose
Състав на хайлайтър стик Golden Rose

Golden Rose Highlighter Stick се предлага в два цвята – с розов подтон и със златист. Аз си избрах 01 Bright Gold, който има златист цвят. Разнесен върху кожата, нюансът не се забелязва, което е добър вариант, ако искате да го използвате и при по-студен грим и при по-топъл. Блестящите частички са сравнително фини и придават много нежен блясък на кожата.

Golden Rose Хайлайтър стик - суоч
Golden Rose Хайлайтър стик – суоч

А сега нека да пристъпим и към мнението ми за този продукт. Като цяло съм доста приятно изненадана от хайлайтъра. Издържа цял ден върху кожата, като според мен след няколко часа му пада част от блясъка, което го кара да изглежда много по-добре. Разнася се супер лесно върху кожата, като аз предпочитам да го „блендирам“ с помощта на Beauty Blender за по-естествен финиш. Тук ще спомена, че трябва да внимавате когато нанасяте стика върху лицето и да не натискате прекалено много, за да не премахнете фон дьо тена, който сте поставили под него. И също така ще добавя, че според мен е задължително да разнесете хайлайтъра, било то с гъбичка или с пръсти (не мисля, че четка би била добър вариант), за да избегнете образуването на линии. Ако пък нямате на разположение гъбичка и не искате да си цапате пръстите, то тогава препоръчвам да нанасяте стика с леко потупващи движения, за да няма остри линии.

В заключение мога да кажа, че според мен Golden Rose Highlighter Stick си заслужава напълно инвестицията, особено за дамите, които те първа се сблъскват с подобен тип продукти. Хайлайтърът, по мое мнение е много лесен за употреба, особено за новаците в гримирането, защото позволява напластяване, а ако пък сте решили, че сте нанесли прекалено голямо количество, можете много лесно и бързо да коригирате само с помощта на гъба или пръсти.

Количеството на хайлайтъра е 9,5 гр., което със сигурност ще ви стигне до живот, а цената, за която може да бъде открит е около 8,99-9,99 лв.

А вие тествали ли сте хайлайтърите на Golden Rose?