Празни опаковки: 11

Празни козметични опаковки

Отдавна се каня да напиша нова статия с празни опаковки, но все изниква нещо по-интересно, което искам да ви покажа. И така от предното козметично кошче до днес отново натрупах толкова много неща, че пак ще трябва да ги разделя в няколко статии. Е, без много, много да му мислим ще ви покажа 15-те продукта, които успяха да си проправят път към днешната статия.

Започвам с малко продукти за тяло:

Душ-пяна за тяло Nivea Silk с кайсия и маршмелоу, Масло подпомагащо отслабването Elancyl Slim Design и Нутри-флуиден лосион за тяло Avene TriXera
Душ-пяна за тяло Nivea Silk с кайсия и маршмелоу, Масло подпомагащо отслабването Elancyl Slim Design и Нутри-флуиден лосион за тяло Avene TriXera

1. Душ-пяна за тяло Nivea Silk с кайсия и маршмелоу – Признавам си, че с голям кеф си я изхарчих, но е су-у-у-у-у-у-упер неикономична. Ароматът е адски сладък и опияняващ и може би в това се крие причината да не успях да я нанеса 50+ пъти. Формулата е много приятна за нанасяне по тялото, защото излиза от флакона под формата на пяна за бръснене, а след употреба оставя кожата мека. По-подробно ревю можете да откриете тук.

Бих ли купила отново? – Може би. Не ми харесва това, че е неикономична.

2. Масло подпомагащо отслабването Elancyl Slim Design – Също успях да го изхарча, но малко се прецаках, тъй като преждевременно прекратих употребата му (както и наруших храненето си) и целулитът отново се върна. Това, което мога да ви кажа е, че няма как да очаквате, който и да е продукт да ви премахне изцяло подкожните мазнини, ако не внимавате с какво се храните и не започнете да спортувате. Маслото е ефективно, но то е допълнителна стъпка към перфектно тяло, а не основа, върху която трябва да хвърляте всичките си мечти и надежди. Пълно ревю ще намерите тук.

Бих ли купила отново? – Да. В момента използвам втора опаковка от него.

3. Нутри-флуиден лосион за тяло Avene TriXera – Това е един продукт, който ми стана много любим. Перфектен е за дълбоко хидратиране на много суха кожа. Използвах го предимно зимата и дори понякога го нанасях като крем за лице. Една идея по-мазен е като формула и със сигурност не го препоръчвам за дами с мазна кожа, но както казах при дехидратирана, се отразява повече от чудесно. 

Бих ли купила отново? – Със сигурност.

Следват две неща за коса:

Бебешки шампоан Бочко с липа и лайка и Заглаждащ спрей за коса Nivea hairmilk
Бебешки шампоан Бочко с липа и лайка и Заглаждащ спрей за коса Nivea hairmilk

4. Бебешки шампоан Бочко с липа и лайка – Взех си го по съвет на фризьор, за да предпазя чувствителния си скалп от по-агресивните шампоани, но се оказа пълен провал. Първо, че ми бяха нужни по десетина помпички, за да успея да си измия косата, което пак не се получаваше на сто процента. Второ, че след това буквално изглеждах като „разплетена кошница“ и ми трябваха по двайсетина-тридесет минути да си разплета косата. Не ми се стори толкова нежен и щадящ, колкото предполагах и за това не бих ви го препоръчала, ако искате да предпазите раздразнения си скалп.

Бих ли купила отново? – Не.

5. Заглаждащ спрей за коса Nivea hairmilk – Отново продукт, който си изхарчих с голямо удоволствие. Включих го към любимците си за изминалата година и все още твърдя, че е прекрасен продукт, който заглажда непокорната ми коса. Също така придава известен блясък и спомага адски много за разресването. Мирише много приятно и е доста икономичен продукт.

Бих ли купила отново? – Да.

 Преминавам към няколко неща за маникюр

Маслен лакочистител Velnea, Лак за нокти Maybelline ColoRama 420, Лакове за нокти Maybelline ColorShow 301 и 59 и Бързосъхнещ топ лак Llums
Маслен лакочистител Velnea, Лак за нокти Maybelline ColoRama 420, Лакове за нокти Maybelline ColorShow 301 и 59 и Бързосъхнещ топ лак Llums

6. Маслен лакочистител Velnea – Това е n-та опаковка от този лакочистител. Открих го преди повече от 5 години и от тогава почти не съм го заменяла с друг. Справя се много лесно със свалянето на всеки лак и е толкова икономичен, че с една опаковка си карам по почти година.

Бих ли купила отново? – Да.

7. Лак за нокти Maybelline ColoRama в цвят 420 – Включих го в Project Pan, но не успях напълно да му достигна дъното, защото много бързо се сгъсти и стана почти невъзможен за работа. Цветът ми хареса, но свалянето му от ноктите е абсолютен кошмар. 

Бих ли купила отново? – Не.

8. Лак за нокти Maybelline ColorShow в цвят 301 Love this sweater – Едни от най-любимите ми дрогерийни лакове. Формулата е чудесна за работа и с едно нанасяне се постига достатъчно добра покривност. Издържа над седмица върху ноктите и изсъхва бързо. 

Бих ли купила отново? – Със сигурност.

9. Лак за нокти Maybelline ColorShow в цвят 59 Marina Chic – Както споменах серията ми е много любима, а този цвят специално е нещо като „Navy Blue“ и изглежда супер стилно върху къс маникюр. Използвах го много активно през по-студените месеци и в края на Project Pan му ударих дъното. Като цяло съм доволна – издържа дълго и е икономичен. 

Бих ли купила отново? – Със сигурност.

10. Бързосъхнещ топ лак Llums – За съжаление не успях да го харесам и попадна в козметичните ми разочарования. Изсъхва бързо върху ноктите, но успява да размекне долните слоеве лак и в резултат маникюрът ви става на резки. Също така се сгъсти прекалено бързо и стана труден за работа, а върхът на търпението ми стигна, когато незнайно как вътре се напълни с миниатюрни балончета.

Бих ли купила отново? – Не.

 Последните продукти, които ще ви покажа са свързани с лицето:

Измиваща пяна за лице с органичен зелен чай BIO:VEGANE SKINFOOD, Лист маска с органичен зелен чай BIO:VEGANE SKINFOOD, Фон дьо тен Catrice All Matt Plus и Серум за лице и шия Delia с колаген
Измиваща пяна за лице с органичен зелен чай BIO:VEGANE SKINFOOD, Лист маска с органичен зелен чай BIO:VEGANE SKINFOOD, Фон дьо тен Catrice All Matt Plus и Серум за лице и шия Delia с колаген

11. Измиваща пяна за лице с органичен зелен чай BIO:VEGANE SKINFOOD Писах ревю за нея преди няколко месеца и въпреки, че там се изказах малко по-остро за нея, все пак си я използвах докрай и много ми хареса. Отново споделям мнението си, че не премахва перфектно тежък очен грим, но с ежедневен се справя чудесно. Това, което най-много ми хареса при тази пяна е, че е изключителна нежна към суха и чувствителна кожа и не предизвиква никакво раздразнение. Определено я препоръчвам за всички с по-чувствителна кожа.

Бих ли купила отново? – Да.

12. Лист маска с органичен зелен чай BIO:VEGANE SKINFOOD – Не ми стана сред любимите продукти, но от едно тестване няма и какво друго да се очаква. След използване кожата е сравнително мека и гладка, но не е нещо wow! Също не ми хареса и формата на самия лист – отворите за очите бяха прекалено малки и приближени, което я прави некомфортна за поставяне. Пълното ревю можете да откриете тук.

Бих ли купила отново? – По-скоро не.

13. Фон дьо тен Catrice All Matt Plus – Като за дрогериен фон дьо тен се представя сравнително добре, но не мога да кажа, че ми стана любимец. При нанасяне изглежда малко сухо върху кожата и се впива в порите, така че не препоръчвам да се наслоява. За по-добър резултат използвах по-малко количество, което разнасях много хубаво с влажна гъбка и тогава се получаваше що-годе приличен вид. Но ако търсите нещо с покривност над средната, то този фон дьо тен определено не е за вас.

Бих ли купила отново? – По-скоро не.

14. Серум за лице и шия Delia с колаген – Това е може би най-интересният продукт, който успях да изхарча. Не мога да кажа, че видях някакъв резултат от него, но когато го нанасях кожата ми се чувстваше хидратирана и свежа. Определено бих пробвала и останалите серуми на марката.

Бих ли купила отново? – Мисля, че да.

15. И финалният продукт, който успях да изхарча, но забравих да снимам е водата за уста на Aquafresh Fresh Mint. Реших да ви споделя впечатленията си за нея, като човек, който я използваше активно в период, през който ми растеше мъдрец. Почиства горе-долу добре устната кухина, но не толкова, колкото го правят водите на Listerine. За сметка на това пък не люти толкова много и е доста по-поносима за употреба в такъв момент. Въпреки това препоръчвам червената вода за уста на Astera, защото при нея няма съставки, които да дразнят чувствителната зона.

Бих ли купила отново? – По-скоро не.

Кои са продуктите, които вие успяхте да изхарчите?